مراسم گرامیداشت آغاز سال تحصیلی جدید و هفته دفاع مقدس

مراسم گرامیداشت آغاز سال تحصیلی جدید و هفته دفاع مقدس

مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی ۹۷-۹۶ روز دوشنبه مورخ ۳ مهر ۹۶ در آمفی تئاتر شهید آوینی دانشگاه با حضور جمعی از دانشجویان، مسئولین و  کارکنان دانشگاه برگزار گردید. در این مراسم ابتدا دکتر رضایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی ضمن خوش آمدگویی به تمامی دانشجویان و بالاخص به دانشجویان ورودی جدید، گزارشی از مسایل آموزشی و پژوهشی دانشگاه را ارائه نمودند. در ادامه این مراسم ریاست دانشگاه ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی و تقارن آن با ماه محرم ، با اشاره به ویژگی های آموزنده حماسه عاشورا بر چراغ راه قرار دادن درسهای عاشورا تاکید نمودند. سپس ضمن ارائه گزارشی از عملکرد دانشگاه صنعتی سهند به ضرورت تبدیل دانشگاهها به دانشگاههای کارآفرینی تاکید نمودند.
در پایان این مراسم حاج آقا شاهدی مسئول دفتر مقام معظم رهبری ضمن پاسداشت هفته دفاع مقدس و تبریک به دانشجویان به مناسبت شروع سال تحصیلی جدید مطالبی را در خصوص ماه محرم و صفر و فلسفه قیام امام حسین (ع) و یارانش بیان نمودند. در طول این مراسم کلیپ­ هایی به مناسبت ماه محرم و گرامیداشت هفته دفاع مقدس برای حضار پخش گردید.

تصاویری از مراسم: