انجمن علمی مهندسی علوم و فناوری نانو دانشگاه صنعتی سهند نهاد ترویجی برگزیده کشور در سال ۹۴

۲۹ آذر ۱۳۹۴

انجمن علمی مهندسی علوم و فناوری نانو دانشگاه صنعتی سهند در پنجمین مسابقه ملی فناوری نانو از بین ۱۰۹ نهاد فعال دانشگاهی و غیر دانشگاهی کشوری در بین پانزده نهاد ترویجی برگزیده قرار گرفت.  جناب آقای دکتر رسول آذری خسروشاهی ریاست محترم دانشگاه صنعتی سهند به خاطر تلاش و همکاری برای برگزاری پنجمین مسابقه ملی فناوری نانو نیز مورد تقدیر قرار گرفتند.

آذری

خاطر نشان می شود پروفسور علی اکبر بابالو که در این دوره از مسابقات به عنوان مدرس برتر فناوری نانو انتخاب شدند به عنوان استاد مشاور این انجمن خدمات شایانی را در راستای گسترش و ترویج فناوری نانو در دانشگاه برای برگزاری پنجمین مسابقه ملی فناوری نانو تقدیر به عمل آمد.

بابالو 1

بابالو

همچنین از آقای مهندس حسین خانمحمدی دبیر انجمن علمی مهندسی علوم و فناوری نانو دانشگاه صنعتی سهند به خاطر حضور فعال در نوزدهمین هم اندیشی نهادهای ترویجی فناوری نانو نیز با اهدای لوحی قدردانی شد.

خان محمدی

انتخاب پروفسور علی اکبر بابالو به عنوان مدرس برتر فناوری نانو

ستاد توسعه فناوری نانو در راستای ارتقا کیفیت آموزش فناوری نانو و افزایش میزان مشارکت مدرسان فناوری نانو در آموزش این فناوری، هر ساله مدرسان فعال در ارائه کارگاه‌های آموزشی آماده‌سازی مسابقه دانشجویی فناوری نانو را  پس از اعلام نتایج آزمون، ارزیابی می‌نماید. این ارزیابی بر اساس میانگین تراز داوطلبان شرکت کننده در مجموع کارگاه‌های ارائه شده توسط هر مدرس فعال در مسابقه صورت می‌گیرد؛ مدرسانی که در مجموع کارگاه‌های خود حداقل ۵۰ داوطلب مسابقه ملی فناوری نانو را آموزش داده باشند در رتبه بندی مدرسان فعال مسابقه قرار می‌گیرند. بر این اساس، از میان ۲۸ مدرس فعال در پنجمین مسابقه ملی نانو، ۵ مدرس به عنوان مدرس برتر اعلام شدند که پروفسور علی اکبر بابالو هم جزو این مدرسان برتر بودند.

IMG_6957-1024x682Captureppp