جشنواره ملی حرکت

دهمین جشنواره ملی حرکت به میزبانی دانشگاه رازی کرمانشاه در تاریخ ۴ الی ۷ دی ماه ۱۳۹۶ برگزار شد. این جشنواره ویژه انجمن‌های علمی دانشجویی و با تأکید بر هم ­افزایی، تکثیر ایده­ های خلاق و ایجاد انگیزه و نشاط در انجمن‌های علمی دانشجویی همه ساله برگزار می‌شود.این جشنواره تلاش می­کند تا مبنا و مبداء حرکتی نوین برای سازماندهی فعالیت‌های علمی دانشجویی باشد. جشنواره‌ی ملی حرکت، به تعبیری دیگر، حرکتی است ملی برای شکوفایی استعدادهای شگرف جوان خلاق و اندیشمند ایرانی، برای اعتلای ایران و ایرانی و برای ارتقاء موقعیت و اندیشه‌های کمال‌جویی ایرانی و برای ایجاد فردایی بهتر، ایرانی‌آبادتر و آزادتر در پرتو اراده‌ و استعدادهای جامعه دانشجویی کشور. دانشگاه صنعتی سهند نیز در بخشهای مختلفی همچون اختراع برتر، پژوهش برتر، برگزاری مسابقه دانشجویی و چاپ نشریه در این جشنواره شرکت کرده است. اهداف این جشنواره عبارتند از:

شناسایی  انجمن های علمی دانشجویی موفق و تقدیر از فعالان این انجمن ها

انعکاس فعالیت های الگو و موفق

ایجاد تحرک تؤام با جهت دهی فعالیت های انجمن های علمی دانشجویی

ایجاد زمینه به منظور هم افزایی انجمن های علمی دانشجویی از طریق انتقال تجارب موفق

ایجاد بستر مناسب به منظور آشنایی صاحبان صنایع و معادن، حرف و مشاغل، سازمان های دولتی و غیردولتی با ظرفیت ها و توانمندی های انجمن های علمی دانشجویی